Lund BHT i Kristiansand flytter inn i nye lokaler.


Nye eiere og ny logo

I en ellers krevende tid for norsk næringsliv velger Lund BHT å satse offensivt. Høsten 2015 ble Lund BHT kjøpt opp av Medco BHT som er en av Stavangers største bedriftshelsetjenester. Lund BHTs logo endres nå i tråd med Medcos logo for å synliggjøre at de er en del av samme «familie». Det at Lund BHT har fått nye eiere blir spennende både for de og deres kunder. Lund BHT får tilgang til en bredere faglig kompetansebase og gode verktøy til bruk i deres arbeid. I tiden fremover vil Lund BHT fortsatt tilstrebe å utvikle gode tjenester og bidra til verdiskapning. Lund BHT ønsker å gjøre en forskjell.

Nye lokaler

Lund Bedriftshelsetjeneste flytter inn i nye lokaler i og du vil finne de i Kjøita 17, 2 etasje. Lund BHT ser frem til å ta imot sine kunder i nye, moderne lokaler.

Det er gode parkeringsmuligheter i atriet ved inngangspartiet eller ved Eva-senteret. Ved å registrere bilnummeret hos Lund BHT, kan man stå gratis i to timer.

Ny daglig leder

Fra 1. mars 2016 får Lund BHT ny daglig leder. Tone Thorstensen, nåværende styreleder, tar over stillingen etter Rikard Thorset. Han får ny rolle som faglig leder. De ser begge frem til å videreutvikle Lund BHT til det beste for sine kunder.

Nye innlegg
Eldre innlegg
Arkiv
Kontakt

 

Adr:        Medco BHT

               Risavik Havnering 14

               4056 Tananger

 

E-post:    post@medco-bht.no

Tlf:           51 71 52 70

Fax:         51 71 52 71

Åpningstider
 

Tananger

Man - Fre  08.30 - 15.30

 

Hinna Park 

Man - Fre 08.30 - 15.30

 

Ellers etter avtale

© 2016 Medco-BHT

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google+ Social Icon