Medco Bedriftshelsetjeneste kjøper Enforme.


Vi har gleden av å informere om at Medco nå har kjøpt bedriftshelsetjenesten og Min Livvstil-bedriftskundene til Enforme i Rogaland. Medco har som mål å ytterligere befeste sin posisjon som ledende BHT i Rogaland. Kjøpet av BHT-en til Enforme samsvarer med dette målet og gjør dette til et viktig strategisk skritt. Enforme har en solid kundebase og tre medarbeidere; Helen, Anne og Sonja. Alle disse går over til Medco og blir å finne på klinikken vår i Tananger fra 15. august. Med på kjøpet får vi et glimrende opplegg for livstilsundersøkelser (Min Livsstil) samt omfattende kompetanse om dette. Sonja vil også få ansvaret for all fakturering etter hvert. Enforme vil fortsatt bestå for videre produktutvikling og arbeid mot det offentlige og som leverandør til BHT-er i andre regioner.

Nye innlegg
Eldre innlegg
Arkiv
Kontakt

 

Adr:        Medco BHT

               Risavik Havnering 14

               4056 Tananger

 

E-post:    post@medco-bht.no

Tlf:           51 71 52 70

Fax:         51 71 52 71

Åpningstider
 

Tananger

Man - Fre  08.30 - 15.30

 

Hinna Park 

Man - Fre 08.30 - 15.30

 

Ellers etter avtale

© 2016 Medco-BHT

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google+ Social Icon